Zeepdispenser - GEFU|SWIFT

€ 26,99*

Op voorraad, levertijd 1 dag

Productnummer: 4006664292566
Productinformatie "Zeepdispenser - GEFU|SWIFT"

Zeepdispenser - GEFU|SWIFT

Jouw handen was je hygiënisch en in stijl met de zeepdispenser uit de SWIFT-serie van GEFU. De stijlvolle zeepdispenser is ideaal voor zeep, afwasmiddel en desinfectiemiddel en staat stijlvol op jouw wasbak of aanrecht! Met 0.23 liter heb je meer dan genoeg ruimte voor zeep! Wil je de zeepdispenser na verloop van tijd reinigen, dan kan de zeepdispenser gereinigd worden in de vaatwasser.


Pluspunten:

  • Stijlvol
  • Ideaal voor zeep, afwasmiddel en desinfectiemiddel
  • Vaatwasbestendig


Minpunt:

  • Misschien ben je op zoek naar een grotere zeepdispenser?

 
Duitse degelijkheid met een stijlvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Merk "GEFU"
Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.
Aantal in verpakking: 1
Garantie: 5 jaar
Materiaal: Kunststof,RVS
Plaatsing: Vrijstaand
Vaatwasmachine bestendig: Ja
Wegwerp: Nee

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.