Antipasto met kruidige geitenkaas
Vegetarisch
Voor 4 personen
120 g paprika
100 g cherrytomaten
4 kleine geitenkaasjes
20 g honing
20 g bruine suiker
zout
basilicum
olijfolie
peper en chili
Bereidingswijze
Bereidingstijd: ca. 20 minuten
Voedingswaarden per portie: 194 kcal, 811 kJ, 11 g eiwit, 11 g vet, 12 g koolhydraten
Snijd de courgette en paprika in stukjes en fruit deze samen met de cherrytomaatjes in olijfolie.
Doe honing en bruine suiker op de geitenkaas en karamelliseer deze met behulp van de FUEGO brander. Besprenkel deze vervolgens met versgemalen peper en chili uit de X-PLOSION kruidenmolen.
Leg de gebakken groenten op een bord, garneer met basilicumblaadjes en leg de gekarameliseerde geitenkaas bovenop. Besprenkel alles met een scheutje olijfolie en geniet!