Granaatappel Mojito
Alcoholisch
Voor 2 personen
Voor de cocktail:
4 tl ruwe rietsuiker
8 verse muntblaadjes
20 ml verse limoensap
60 ml witte rum
80 ml granaatappelsap
200 g ijsblokjes
Bruisend mineraalwater
Voor de garnering:
2 limoenpartjes
2 limoenschijfjes
4 el granaatappelzaadjes
2 muntstengels
2 rietjes
Bereidingswijze
Giet de suiker, muntblaadjes, limoensap, granaatappelsap en witte rum in de MIX UP dressing shaker. Sluit goed af en schud krachtig totdat je een homogeen mengsel hebt. Voeg eventueel bruisend mineraalwater toe voor meer inhoud. Tip: de SCORE weegschaal (kg & ml) is handig bij het meten van de ingrediënten.
Zet twee glazen klaar en vul deze met crushed ijsblokjes. Voeg de limoenpartjes en granaatappelzaadjes hieraan toe en roer met een lange lepel.
Verdeel de inhoud van de shaker gelijkmatig over de twee glazen (schud eventueel van tevoren). Versier met een munttakje in het glas en een limoenschijfje op de rand van het glas; serveer met een rietje.
© Von Januar bis Dezember - Foodblog