Quinoasalade met avocado, granaatappel en walnoten
Vegetarisch & Vegan
Voor 4 personen
200 g quinoa
1 avocado
1 granaatappel
100 g walnoten
200 g wortels
100 g cherrytomaten
100 g lente-ui
olijfolie
zout
peper
koriander
Bereidingswijze
Bereidingstijd: ca. 30 minuten
Voedingswaarden per portie: 496 kcal, 2.078 kJ, 11 g eiwit, 42 g vet, 31 g koolhydraten
Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet aan de kant.
Schil de wortels en snijd deze tot juliennereepjes met behulp van de VIOLI mandoline. Snijd vervolgens de cherrytomaatjes in vieren met de FLEXICUT verdeler. Hak de walnoten grof en ontpit de granaatappel. Voeg alles toe aan de quinoa en breng op smaak met zout, peper, olijfolie en koriander. Snijd en prak de avocado fijn met behulp van de WHACKER stamper en meng dit prakje door de salade op het eind. Eet smakelijk!